Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa oli vielä ihan pakko tehdä mutakakku valmiiksi uudenvuoden vastaanottoa varten. Ihan pakko oli myös kaapia kulhon reunat, kuten aina. Tällä kerralla vain hoin mantraa, jossa ajattelin asian olevan minulle vain hyväksi:

Kiitos ihanasta suklaasta, kiitos ihanasta taikinasta. Herkku tekee minulle hyvää, sillä pysyn solakkana ja hoikkana, sileäihoisena ja saan syödä oman mieleni mukaan makeaa herkua silloin, kun  haluan.

Uusi ajattelutapani on, että mikään ruoka ei ole lihottavaa, ellen itse niin päätä. Asennoidun ruokaan uudella tavalla, joka mahdollistaa minunkin sanovan: syön kuin hevonen, enkä kuitenkaan liho.

Tämä on siis itselleni ihan uusi elämisen malli. Uskon siihen, että omilla ajatuksilla voi vaikuttaa oman elämän laatuun aivan hurjasti. Tätä uutta mallia tulen toteuttamaan jatkossakin, ihan sinne kesän kynnykselle asti. Jos olensilloin kokenut mielihalujeni mukaisia muutoksia, tulen elämään niin ikusesti.

Olla kiitollinen kaikesta hyvästä, olla päättäväinen ja uskoa siihen, että haluttu toteutuu. Uskoa omien ajatusten voimaan. Siinä taas ohjenuoraa uuteen päivään.