Tällä käynnistän uuden vuoden. Kestoltaan 4 viikkoa, jonka jälkeen otan mukaan ruisleivän ainakin.


Aamiainen

* 45 g kaurahiutale
* 100 g raejuusto, rasvaton
* 1,5 dl mehukeitto, sokeroimaton
* + Omega 3 2 kpl

Lounas

* 100 g kana / 100 g naudanliha / 100 g kala
* 1 kpl kananmunanvalkuainen / 25 g raejuusto, rasvaton
* 200 g vihanneksia vapaa valintaisesti
* 5 g oliiviöljy

Välipala

* maitorahka 250 g
* 100 g pakastemarjoja
* tai 1 kpl Pro-Fx lo-carp bar -proteiinipatukka / 40g Fast Dietmix

Päivällinen

* 100 g kana / 100 g naudanliha / 100 g kala
* 40 g riisi / 40 g pasta / 170 g peruna
* 200 g vihanneksia vapaa valintaisesti
* 5 g oliiviöljy

Iltapala

* 250 g maitorahka / 150 g raejuusto, rasvaton
* 1 dl mehukeitto, sokeroimaton
* 10 g vehnäleseitä
* + Omega 3 2kpl

Palautusjuoma (heti välittömästi treenin jälkeen, vain treenipäivinä)

* 40 g Fast Dietmix (kovaa treenaavat voivat käyttää tuhdimpaa palautusjuomaa esim. Fast Reco 2)

Lisäksi muutamia tärkeitä asioita. Et laita suuhusi mitään, mitä ohjeessa ei sanota. Pienellä napsimisella ja lipsumisella homma ei toimi. Joku saattaa myös tietämättömyyttään syödä ohi, esim. tilaamalla kahvin sijaan cafe latten ja siinä olikin sitten 100-200 kcal. Kastikkeita ja marinadeja ei käytetä. Naudanliha voi olla paistijauhelihaa. Kala tonnikalaa vedessä. Huomioithan myös nämä tärkeät asiat:

- Pyri juomaan vettä tasaisesti koko päivän ajan – minimissään 3 litraa. Aamulla heti herättyäsi juo tyhjään vatsaan vähintään 0,3 litraa vettä. Kahvia ja teetä voitte juoda entiseen tapaan, mutta ilman sokeria ja vain tilkka rasvatontamaitoa tarvittaessa. -
- Ohjelmaan merkittu / tarkoittaa, että voit valita ruoka-aineen jota syöt, ei siis niitä kaikkia!
- Painot tarkoittavat raakapainoja, eli siis puntaroidaan ennen keittämistä tai paistamista.

- Ateriaväli minimissään 2 h ja maksimissaan 4h. Tämä on erittäin tärkeätä!
- Jos jokin ateria jää väliin jostain syystä, korvaa se Fast Dietmix 40 g drinkillä. Sitä myydään melkein kaikissa isoissa tavarataloissa, samoin kuin Pro-Fx proteiinipatukoita (nam, niin hyviä ja vie makenhimon). Vastaavia muun merkkisiä tuotteita voi käyttää, kunhan ervot ovat lähellä näitä. Hankkikaa myös sekoitin, jossa jauheen saa parhaiten sekaisin, ja se kulkee siellä myös hyvin mukana. Syömättä ei siis saa olla yli 4 tuntia!
- Käytä mausteita runsaasti ja varsinkin tulisia mausteita on hyvä käyttää niiden termogeenisen vaikutuksen takia. Samoin käytä suolaa ruoissa, koska natrium on erittäin tärkeä koko prosessissa! HUOM! Lisätyn suolan määrä 2-3 g/pv.
- Makeutusjauhetta voi käyttää
- Hyvien rasvojen saannin turvaamiseksi on tärkeää ottaa 2 Omega 3 kapselia aamuin illoin. Henkilökohtaisessa ohjelmissa paneudutaan lisäravinnekarttaan aina syvällisemmin, mutta näillä yleisohjeilla mentäessä se ei ole mahdollista, mutta rasvahappojen saanti on turvattava.

Jos haluat tehostaa rasvanpalamista, voit käyttää tähän soveltuvia tuotteita. Itse käytän dieetin aikana Fast Burnereita 2-3 kpl aamulla ja 2-3 kpl iltapäivällä ja toisinaan juon vielä Fat Burner -juoman lisäksi. Dieetin edetessä otin mukaan myös Fastin Green Tea -kapselit, joita otan yhden aamulla. Nämä eivät ole välttämättömiä ja ne voi ottaa mukaan myös matkan varrella. Ja toki valmisteita on tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta älkää vaan tilatko TV-shopista mitään : ) Varmistakaa, että tuotteet on toimivia, eikä vain markkinamiesten höpinää. Tarjolla on loistavia tuotteita, kun vaan tietää mitä käyttää. Mutta nuo tuotteet toimivat ainakin erinomaisesti ja niiden toimivuuden uskallan allekirjoittaa.